«

»

Mar 30

NUT-båt fra Stavanger, Tau og Judaberg

Vi feirer 10års jubileum med å etablere NUT-båten.
Båten vil gå fra Fiskepiren ca 0945 og ankomme Sauda ca en time før start konkurranseklassen. Den returnerer rett etter premieutdelingen og vil være tilbake i Stavanger ca 1945. Vi vil legge inn to stopp undervegs, Tau og Judaberg såfremt det er passasjerer derfra.

Målet vårt er å tilrettelegge for at løpere, mosjonister, vennegrupper fra Stavanger og omegn skal få oppleve Hovlandsnuten Opp uten at man må kjøre bil i 6-7timer. Hva er vel bedre enn å gå sommeren i møte med en fin båttur gjennom Ryfylke før man jobber seg opp på Hovlandsnuten og avslutter med en avslappende båttur hjem igjen mens man deler erfaringer fra dagens løp.

For å sikre oss økonomisk og kapasitetsmessig i henhold til charteravtalen må vi sette påmeldingsfrist for båten til fredag 27. mai. Da dette er en chartret løsning kan båtbilletter kun bestilles og betales via vår påmeldingsside.

Priser (tur/retur);
Voksne: 600,-
Ungdom (under 16): 400,-
Grupper over 10 personer kan ta kontakt for pris og evt ekstra stopp.
Dersom interessen blir så liten at vi må kansellere båten vil kostnader til båt og påmelding bli refundert.