«

»

Mar 30

Ønsk sommeren velkommen på Hovlandsnuten

HOVLANDSNUTEN 2015 Per Inge utvalg 104Har dere planer om en familietur, vennetur, firmatur, blåtur eller bare et ønske om å finne på noe før sommerferien star for tur? Legg turen til Sauda 11. juni.

Her kan dere velge mellom konkurranse eller trim, blodslit eller bare litt stive legger.

Dere kan velge mellom dagstur eller weekendtur. Programmet starter fredag med foredrag på Sauda Videregående skole. Her er Malene Blikken Haukøy på plass og det jobbes videre med flere kjente foredragsholdere av høy kvalitet. Lørdagen starter med løpet hvor dere kan måle krefter mot hverandre eller et par av de profilerte løperne som garantert dukker opp, før dere fortsetter med den tradisjonsrike grillfesten på Sjøen 12 (afterrun).

Har du barn kan de glede seg over å prøve det nye utendørs badeanlegget, møte Vennebyen og oppleve eventyrskogen på veien mot Hovlandsstølen. I tillegg jobber vi med å få på plass en treningsøkt med profilerte skiskyttere/ skiløpere fredag ettermiddag. Mer informasjon vil komme.

Følg med på hjemmesiden og på vår side på facebook.