«

»

Apr 26

Fredagsprogrammet er klart.

Årets Førkveldsaktører er endelig på plass. Tradisjonen tro henter vi inn to kjente aktører som hver vil holde et foredrag innen tema som de brenner for.

Ingrid Kristiansen, vår tidligere løperdronning med seier både i europamesterskap og verdensmesterskap på 10000m, seier i flere av de klassiske maratonløpene, fem verdensrekorder og fire gjeldende norgesrekorder, har takket ja til å besøke oss.

I tillegg har vi fått tak i Malene Blikken Haukøy, landsslagsutøver i Randonee, kåret til årets Ultraløper 2015 og programleder i programmet «født til å løpe». En liten teaser kan du se her: http://www.tv2.no/a/6955709/

Vi håper at disse vil klare å fylle kantinen på Sauda videregående skole fredag 10. juni 1800 -2000. Her vil det i tillegg være utdeling av startnummer for dem som er påmeldt, og i pausen stiller et par av sponsorene opp med litt å bite i. Billetter selges via Sauda kino, og i døren så fremt det er noen igjen.