«

»

May 27

OL-helten Holund kommer!

hans-christer-holundBlant mange festøyeblikk under vinterens OL i Pyeongchang, var den sympatiske langrennsløperen Hans Christer Holunds bronse på tremila. Han dro også i land en sjetteplass på den krevende femmila. At Holund nå er bekreftet til Hovlandsnuten Opp er en fantastisk nyhet for arrangøren.
– Han sa at han allerede har studert løypeprofilen, og likte det han så, forteller Per Inge Fjellheim i Hovlandsnuten Opp.

Holund er i langrennsmiljøet kjent for motbakkekapasiteten sin, og kan forhåpentligvis være en seriøs utfordrer til motbakkespesialisten Torstein Tengsareid som mang en gang har vist seg som en ringrev i løypa i Sauda.

På kvinnesiden kan det også ventes friske fraspark når tidligere landslagsutøver i skiskyting, Hilde Fenne stiller til start. – Jeg har fått signaler fra Kristen Skjeldal om at Hilde har ivaretatt toppidrettsformen og trolig stiller til start med ambisjonsnivået i orden, sier Fjellheim som er glad for at det er en aldri så liten idrettsglamour over motbakkeløpet når det braker løs lørdag 9. juni.