«

»

Jun 01

Alsgaard og Kristoffersen vender tilbake

Foto: Langrenn.com

Foto: Langrenn.com

De gamle landslagsheltene Thomas Alsgaard og Marthe Kristoffersen har begge tidligere besøkt Sauda og Hovlandsnuten. Nå vender de begge tilbake til årets løp for å kjempe med 20 kilo på ryggen i den beinharde Sherpaklassen. Sympatiske Marthe Kristoffersen er også nylig vinner av realityprogrammet 71 grader nord, der hun demonstrerte med all tydelighet at hun takler både tunge bører og lange økter.

Alsgaard syntes også at sherpautfordringen hørtes spennende ut og gleder seg til å ta fatt på utfordringen. Han har alt studert løypeprofil og fjorårstider nøye, og som han sa så treffende: “Tidene virker rå, og skal bli tøffe å kjempe mot”.

Løypene er i øyeblikket knuskende tørre, sett bort fra et par punkter helt i toppen der det ligger noen mindre snøfelt som må krysses. Langtidsvarselet melder om fortsatt tørt vær så joggesko blir nok et svært egnet skotøy for de aller fleste.

Vi gleder oss nok en gang til motbakkedyst og folkefest om en ukes tid!

 

 

Thomas Alsgaard med Hovlandsnuten i bakgrunnen

Thomas Alsgaard med Hovlandsnuten i bakgrunnen